آموزش لاگین به آیکلود از دستگاههای مختلف
آیکلود ثابت کرده که یکی از گزینههای قوی در عرصه کلود محسوب میشود. این سیستم به کاربران اپل برای پشتیبان گیری از تصاویر، مخاطبان و ذخیره فایلها کمک میکند. اما برای استفاده از آیکلود باید به این سیستم لاگین کنید. در این مطلب به آموزش لاگین به آیکلود از دستگاههای مختلف خواهیم پرداخت .
لاگین به آیکلود با مک
برای استفاده از آیکلود روی مک، کار را با نصب جدیدترین نسخه از macOS شروع کنید. برای انجام این کار به منوی اپل در گوشه سمت راست بالای صفحه (با لوگوی اپل) بروید، سپس About This Mac -> Software Update را انتخاب کنید. اگر نسخه جدیدی وجود داشت، آپدیت را انجام دهید و بعد به آیکلود لاگین کنید.
بعد از آپدیت به منوی اپل و بعد System Preferences مراجعه کنید. پس از باز شدن این منو، گزینه Apple ID را انتخاب کنید که در گوشه سمت راست صفحه System Preferences قرار دارد. روی آن کلیک کرده و اطلاعات اپل آیدی خودتان را وارد کنید.
پس از ورود این اطلاعات، آیکلود به صورت خودکار فعال شده و با مک شما همگام سازی میشود. این همگام سازی ایمیلها، بوکمارکهای سافاری، مخاطبان، تقویم، آیکلود درایو، Keychain و موارد مختلف دیگری را شامل میشود. همچنین میتوانید در این صفحه هر گزینهای که تمایل ندارید در آیکلود از آن پشتیبان گیری شود را غیرفعال کنید.
لاگین به آیکلود با کامپیوتر ویندوزی
مثل مک، تنظیم آیکلود در ویندوز هم تنها چند مرحله طول میکشد. اما به جای بررسی آپدیت، کار را با دانلود آیکلود برای ویندوز ۱۰ شروع کنید. میتوانید آیکلود را از طریق سایت مایکروسافت دانلود کنید، کاربرانی با ویندوزی غیر از ویندوز ۱۰ هم میتوانند به سایت Apple.com مراجعه کنند. وقتی فایل شما دانلود شد، مثل سایر اپلیکیشنهای ویندوز آن را باز کرده و نصب کنید.
پس از نصب، برنامه را باز کرده و با اپل آیدی خودتان که در iOS از آن استفاده میکنید لاگین کنید. در اینجا هم مثل مک پس از لاگین کردن میتوانید سرویسهای مختلف را با آیکلود همگام سازی کنید مثل آیکلود درایو، تصاویر، ایمیلها، مخاطبان، تقویم و بوکمارکها. پس از انتخاب آیتمهای مورد نظر روی آیکن Apple در پایین صفحه کلیک کنید تا تغییرات اعمال شوند.
لاگین به آیکلود با دستگاههای iOS
مثل مک، برای دستگاههایی با سیستم عامل iOS یا iPadOS (آیفون یا آیپد) کار را با دانلود جدیدترین نسخه از سیستم عامل شروع کنید. برای انجام این کار به بخش Settings -> General – > Software Update مراجعه کنید. اگر آپدیتی وجود داشت اول آن را دانلود و نصب کنید. لازم به ذکر است که مراحل زیر تنها در صورتی انجام میشوند که هنگام اولین تنظیم آیفون یا آیپد به آیکلود لاگین نکرده باشید.
کار را با رفتن به بخش Settings و ورود به حساب اپل آیدی خودتان شروع کنید. آیکلود به صورت خودکار فعال شده و همگام سازی را شروع میکند. برای بررسی اینکه چه آیتمهایی همگام سازی میشوند، به بخش Settings -> [نام خودتان] -> iCloud بروید و بررسی کنید کدام گزینهها تیک دارند. آیتمهایی که در حال حاضر همگام سازی میشوند با یک تیک سبز مشخص میشوند. اپلیکیشنهایی مثل Photos، Contacts، Calendars و سایر اپلیکیشنهای شخص ثالث هم احتمالاً همگام سازی میشوند. میتوانید هر یک از این موارد را در آیکلود و با برداشتن تیک کنار نام اپلیکیشن فعال یا غیرفعال کنید.
لاگین به آیکلود از طریق وب
اگر بخواهید وقتی از دستگاه دور هستید به آیکلود سربزنید، میتوانید به راحتی و با رفتن به سایت iCloud.com این کار را انجام دهید. این روش برای مشاهده دادههای مهم در اپلیکیشنهایی مثل Notes، Reminders یا Mail خوب است. بعلاوه، میتوانید در صورت گم شدن یا دزدیده شدن هر یک از این دستگاهها، از این روش استفاده کنید.
برای انجام این کار وارد سایت iCloud.com شده و آدرس ایمیل و رمز آیکلود خودتان را وارد کنید. اپل جهت تأیید کدی به یکی از دستگاههای ثبت شده برای اکانت آیکلود شما ارسال میکند. پس از وارد کردن این کد به صفحهای هدایت میشوید که در آنجا انواع اپلیکیشنهایی که آیکلود برای آنها فعال شده، نمایش داده میشود. علاوه بر اپلیکیشنهای شخص ثالث اپلیکیشنهای اصلی پیش فرض اپل برای همگام سازی را هم مشاهده خواهید کرد. در اینجا هم میتوانید به همان روش ویندوز، iOS یا macOS از این سیستم استفاده کنید.
جمعبندی
استفاده از آیکلود و جابجایی به دستگاههای اپل جدید فوق العاده آسان است. قبلاً باید همه اطلاعات را به شکل فیزیکی از دستگاهی به دستگاه دیگر منتقل میکردید اما حالا همه چیز در آیکلود انجام میشود. با توجه به اینکه آیکلود در پلتفرمهای مختلف عرضه شده و قابل استفاده است، میتوانید به راحتی هر زمان که نیاز داشتید از دادههای خودتان پشتیبان گیری و آنها را پیدا کنید. این سرویس از طریق iCloud.com هم در دسترس شماست بنابراین میتوانید از هر جای جهان به آن دسترسی پیدا کنید. با توجه به ادامه رقابت آیکلود و آیکلود درایو با سرویسهایی مثل دراپ باکس و گوگل درایو این احتمال وجود دارد که به مرور قابلیتها و امکانات آن بیشتر شوند.
منبع :