چرا تا امروز Nintendogs برای موبایل پیاده سازی نشده
Nintendogs یکی از بازیهایی است که همه ما در سال ۲۰۲۰ به آن نیاز داریم
Tamagotchis یکی از اسباب بازیهای محبوب دهه ۱۹۹۰ میلادی بود. پس از آن با فراگیر شدن فناوری به تدریج موجودات مجازی جای عروسکها و اسباب بازیهای واقعی را گرفتند.
Nintendogs یکی از پدیدههای پرطرفدار در Nintendo DS و دومین بازی پرفروش در کنسولی بود که تقریباً ۲۴ میلیون از آن فروخته شد و گیمینگ را در دسترس (و مورد توجه) مخاطبان جدیدی قرار داد.
حدود یک سال بعد بازی Brain Age – یا آموزش مغز دکتر کاواشیما – در شرق معرفی شد. ترکیب این دو بازی منجر به جذب گروه جدیدی از کاربران به سمت بازیهای سبک casual شد. اما چه بر سر این عناوین آمد؟
بدیهی است که خیلی از گیمرها به سمت موبایل حرکت کردند. با محبوبیت و پرکاربرد شدن گوشیهای موبایل در سال ۲۰۱۰ میلادی، عناوینی مثل فروت نینجا، کندی کراش، انگری بردز و غیره که به راحتی از طریق اپ استور یا گوگل پلی قابل دانلود بودند محبوبیت زیادی پیدا کردند.
مهم تر اینکه خیلی از این بازیها ارزان (و در بعضی موارد رایگان) بودند، بعلاوه برای اجرای آنها نیاز به سختافزار اضافه وجود نداشت. با توجه به اینکه حالا در نینتندو امکان اجرای بازیهای موبایل فراهم شده، به نظر میرسد که فرصت خیلی خوبی فراهم شده تا Nintendogs دوباره فعالیتش را شروع کند.
بر خلاف Nintendo DS، معمولاً همیشه به تلفن همراه نیاز داریم و از آن برای برقراری ارتباط با دیگران و قرار گرفتن در جریان تازه ترین اخبار واتساپ و شبکههای اجتماعی استفاده میکنیم.
از DS به سمت گوشی
از آنجایی که نینتندو سعی دارد با عرضه عناوین مختلف مثل Mario Kart Tour، Super Mario Run و Animal Crossing: Pocket Camp وارد عرصه موبایل شود، اضافه شدن بازی Nintendogs در گام بعدی میتواند حرکت هوشمندانهای برای این شرکت باشد.
همه این بازیها با استقبال منتقدان و حتی خود گیمرها روبرو نشدند اما ممکن است Nintendogs بتواند این شرایط را تغییر دهد.
Nintendogs هم مثل Pokemon Go از جمله بازیهای به یادماندنی است و برای خیلی از کاربران یک بازی نوستالژیک محسوب میشود.
بعلاوه، همه گوشیهای موبایل تمام قابلیتهای Nintendo DS و بیشتر از آن را دارند. یکی از ابتکارات Nintendogs، استفاده از صفحه لمسی بود که با آن میتوانستید موجود مورد نظرتان را نوازش کنید و همچنین میتوانستید از طریق میکروفون با او صحبت کنید تا بنشیند یا غلت بزند.
گوشیهای هوشمند هم این قابلیتها را دارند اما امکانات آنها بسیار بیشتر است. مثلاً میتوان با کمک قابلیت جیپیاس حیوان را به پیاده روی برد. با توجه به استقبال کاربران از امکان اکتشاف جهان با استفاده از Pokemon Go، احتمالاً این قابلیت در نسخه موبایلی Nintendogs هم اضافه میشود.
قابلیت اجرای چند نفره آنلاین هم به کاربران امکان میدهد وقتی همدیگر را در دنیای واقعی ملاقات میکنند یا در خانه سرگرم اجرای بازی هستند، حیوانات دوستانشان را در فضایی مشابه مشاهده کنند.
به نظر نمیرسد که مثل قبل تمرکز اصلی Nintendogs نینتندو باشد اما اگر این کمپانی به دنبال موفقیت بیشتر در عرصه موبایل است، میتواند از این ایده استفاده کند.
مسلماً بعید است که این ایدهها به مرحله واقعیت و پیاده سازی برسند اما اگر چنین اتفاقی رخ دهد نینتدو میتوان کاربران کنسول قابل حمل خودش را دوباره از طریق موبایل جذب کند.